فن آوری نوین
زهره اسدی
شومیز
148
فن آوری نوین
زهره اسدی
شومیز
148
زهره اسدی
شومیز
978-622-5412-64-4
978-622-5412-64-4
148
1403
200
1
کتاب پایتون به زبان ساده نوشتهی زهره اسدی منبعی جامع، کامل و کاربردی برای یادگیری زبان برنامهنویسی پایتون است. نویسنده در این کتاب از پایهایترین مطالب مانند نصب و راهاندازی پایتون شروع به آموزش کرده و پلهپله به سراغ مباحث پیشرفتهتری نظیر آشنایی با توابع و کار با فایلهای متنی رفته است. این کتاب مناسب برنامهنویسان مبتدی است که مایلند با برنامهی پایتون آشنا شده و در کار با آن به مهارتی نسبی برسند.
در گسترهی زبانهای برنامهنویسی، پایتون به عنوان یکی از تطبیقپذیرترین و سادهترین زبانها شناخته میشود. این زبان در سال 1991 توسط گیدو ون روسوم ایجاد شد و به سبب نکات مثبت آن خیلی سریع مورد استقبال برنامهنویسان قرار گرفت؛ به طوری که پایتون در سال 2010 به عنوان یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی معرفی شد. پایتون به دلیل کاربردهای متفاوت و متنوع خود زبانی همهکاره محسوب میشود و میتوان از آن برای طیف گستردهای از مسائل استفاده کرد. به عنوان مثال یکی از کاربردهای پایتون اتوماسیون است و برنامهنویسان از آن برای خودکارسازی وظایف مختلفی از جمله مدیریت سیستم، تست نرمافزار و اسکریپتنویسی استفاده میکنند. علاوه بر آن، از این زبان برنامهنویسی میتوان برای توسعهی وب استفاده کرد.
پایتون غنی از کتابخانههای مختلف و چارچوبهای متفاوت است. این مجموعه کدهای از پیش نوشته شده را برای وظایف خاصی ارائه میکند و سبب صرفهجویی در زمان و هزینههای توسعهکنندگان میشوند. در واقع پایتون زبانی اپنسورس (منبع باز) است و همین امر سبب توسعهی مداوم و بهروزبودن آن با پیشرفتهای اخیر میشود.
حال که از مزایای این زبان برنامهنویسی آگاه شدیم چطور میتوانیم آن را یاد بگیریم؟ آیا یادگیری آن به صورت خودآموز ممکن است یا برای فراگرفتن پایتون حتما نیاز به تحصیلات آکادمیک داریم؟ بهترین منبع برای آموختن این زبان چیست و باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟!
کتاب پایتون به زبان ساده نوشتهی زهره اسدی منبعی جامع، کامل و کاربردی برای یادگیری پایتون است. از ویژگیهای مثبت این کتاب که آن را از سایر منابع مشابه متمایز میکند زبان به شدت ساده و ابتدایی و آموزشهای پله به پلهی آن است. نویسنده در این کتاب از نصب و راهاندازی این زبان شروع به آموزش کرده، در ادامه به سراغ آموزش دستورات و عبارات شرطی، ماژولها، حلقهها، مدیریت خطاها و در نهایت آشنایی با توابع در پایتون میرود.
از دیگر ویژگیهای مثبت این کتاب میتوان به استفاده از تصاویر و جداول رنگی در آن اشاره کرد که در درک بهتر مباحث آموزش داده شده به مخاطبان کمک میکنند. نویسنده در این کتاب هر مرحله از توضیحات را بهشخصه انجام داده و نتیجه را برای خوانندگان به نمایش گذاشته تا بتوانند از صحت کار خود مطمئن شوند.
مطالعهی اثر حاضر برای برنامهنویسان مبتدی و تازهکاری که میخواهند با این زبان برنامهنویسی آشنا شده و در آن به مهارتی نسبی برسند مناسب و کاربردی خواهد بود.